Roks Comfort

Wonen met een beperking

Mobiliteitsbeperking
Dementie
slechtziendheid

COPD

Lichamelijke beperkingen zijn er in alle soorten en maten. Als u jong bent, midden in het leven staat of als u ouder wordt. Zo bent u gezond en de volgende minuut bent u chronisch ziek. Dat zet een rem op de kwaliteit van leven. Wat wij nog wel en niet meer kunnen.

Roks Comfort kan u helpen met domotica aanpassingen aan uw woning om zelfstandig te blijven. Minder afhankelijk te zijn van hulp verleners zodat u zelf kunt bepalen wanneer en wat u wilt dat er gebeurd. Het is immers uw leven.

In de bovenstaande hoofdstukjes (links) hebben we een aantal van de beperkingen of de gevoelens die er bij horen kort onder de loep genomen en er oplossingen bij aangegeven. Wij willen u hiermee inspireren en ideeën laten op doen wat er mogelijk is.

Belangrijker nog vinden wij dat u beseft dat iedere situatie en behoefte uniek is en mede afhankelijk van uw eigen woonsituatie. Daarom bieden wij niet een oplossing aan, maar een goed gesprek om te bepalen wat u daadwerkelijk nodig heeft. Dat voorkomt miskoop en het niet gebruiken van een aanpassing. Wilt u uw zorgverlener, zoals bijvoorbeeld een ergotherapeut ,meenemen naar het gesprek dan is dat geen probleem. Samen staan wij sterker en kunnen wij beter bepalen hoe wij u behoefte kunnen invullen. Daarom werken wij graag samen met hen, omdat uw belang voorop staat.

Een aantal van die toepassingen kunnen wij u in ons domoticacentrum laten zien. U hoeft alleen een afspraak te maken door 06-53541455 te bellen of ons te e-mailen op info@rokscomfort.nl. Natuurlijk kunt u ons via deze weg ook vragen stellen.

De Comfortinstallateur in LifestyleXperience op RTL4: