Roks Comfort

Partners

Bij Roks Comfort draait het allemaal om uw gemak en kwaliteit van leven. We kunnen veel zaken voor u regelen, met name op elektrotechnisch gebied en het schakelen van apparaten. Daartoe werken wij samen met diverse partners. Sommige zijn aan ons vakgebied gerelateerde bedrijven. Sommige staan iets verder weg. Allen zijn betrouwbaar en speciaal door ons voor u geselecteerd met als doel een bepaald type van uw mogelijke behoeftes te voorzien. Ieder wil op zijn manier bijdragen om uw kwaliteit van leven te verbeteren. We stellen ze graag kort aan u voor.

Zorgpartners

   Van Egmond

Van Egmond Zorgaanpassing is al 16 jaar actief met het realiseren van uw woonidealen! Langer zelfstandig wonen, veiliger wonen en/of slimmer wonen, wij hebben voor u de beste oplossing. Gekwalificeerde medewerkers bespreken bij u thuis samen de (on)mogelijkheden en adviseren u onafhankelijk en vakkundig. U krijgt een persoonlijk advies op maat en een duidelijk overzicht van de kosten. Van Egmond Zorgaanpassing is gecertificeerd als Comfort installateur en werkt alleen samen met betrouwbare partners. Doe de test op deze website of vraag hier direct een adviesgesprek aan en neem hiermee de eerste stap voor het realiseren van uw woonwensen.

FleurdeDag-logo
Fleur de Dag is een professionele zorgverlener voor niet medische diensten. Zij bieden individuele begeleiding en gezelschap op maat. Samen met de cliënt ondernemen zij activiteiten in en om het huis en gaan zij eropuit, afgestemd op de wensen en behoeften van de cliënt. Zo kunnen zij de cliënt helpen langer zelfstandig te blijven wonen en maken zij het leven van de cliënt simpelweg leuker.

    Havenland

Wij werken met HavenLand samen om twee redenen. Zij kunnen mensen helpen bij het realiseren van een verzorgingsaanleunwoning bij uw woning zodat u gemakkelijker mantelzorg aan uw ouders kunt geven. Zij kunnen bouwvergunningen en subsidies regelen voor de inrichting van het pand. Meer weten? Klik op het logo om op de website te komen.

textielzorg
Textielzorg kan u ontzorgen op het gebied van textiel. Textielzorg is een stomerij en wasserij. Zij reinigen bovenkleding en lakens voor particulieren op basis van een abonnement. Zij halen de was op en brengen schoon weer terug. Zij hebben kledingconsulenten die u kunnen helpen bij het uitzoeken van nieuwe kleding. Meer weten? Klik op het logo om op de website te komen.

hartenhave
Hart en Have geeft notarieel en financieel advies op het gebied van testamenten en oude dag voorzieningen. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of u bepaalde dingen kunt betalen en de voor u belangrijke zaken goed geregeld zijn.

Scholen, Zorginstellingen en Hotels

Binnen scholen, zorginstellingen en hotels zijn er 2 verschillende groepen die baat kunnen hebben bij domotica. Ten eerste uw leerlingen, cliënten en gasten zij stellen dit prijs omdat het bijdraagt aan de beleving die zij hebben. De andere baat hebbende bent u als directie, eigenaar of personeel of staf natuurlijk zelf. Domotica kan bijdragen aan kosten- , energie- en tijdsbesparing en het verhogen van de service naar gebruikers en het voorkomen van stress en ziekte. Wilt u hierover meer weten? Neem dan even contact met ons op.

Elektrotechnische installatiebedrijven

Als comfortinstallateur hebben wij specifieke kennis en ervaring opgedaan. Domotica is ons ding en wij doen het vaak. Omdat wij, net als u, de focus hebben op het ontzorgen van de eindgebruiker willen wij elektrotechnische installatiebedrijven graag helpen als u deze expertise niet in huis hebt. Wij nemen daartoe opdrachten aan in onderaanneming. Uitvoer gebeurt in een neutraal voertuig en dito kleding. Neem contact op met Erwin Roks om te bepalen hoe en onder welke voorwaarde wij u van dienst kunnen zijn zodat u de klant geen “nee” hoeft te verkopen.

Technische partners

Wij werken samen met diverse technische comfortpartners. Wij kunnen u adviseren over de inzet van hun producten. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het installeren en het aansluiten van hun domotica–zorgoplossingen.

ABB           ascom           B&O               knx ThuisComfort        Somfy       jung               duotecno              gira